qui som?

PROMOU:                                               logo-regidoria-mobilitat-sostenible

 

 

COORDINA I DINAMITZA:         lapaisatgeria

 

la paisatgeria és un col·lectiu multidisciplinari de professionals dedicats a la pràctica, difusió, sensibilització i aprenentatge del paisatgisme.

Un equip de paisatgistes, arquitectes i agrònoms especialitzats en l’arquitectura del paisatge en les seues múltiples variants, que decideixen sumar la seua extensa formació, experiència i inquietuds comuns per reivindicar una altra forma d’aproximar-se al lloc, des del convenciment de l’extraordinària capacitat del paisatgisme per a regenerar el nostre entorn i repercutir directament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Des de la paisatgeria apostem per la creació de “llocs”, no tant de “dissenys”, a través de processos d’urbanisme participatiu en els quals tècnics i administració guien als ciutadans -d’una manera pedagògica i eficaç- en la transformació de l’espai públic en el que diàriament conviuen.

Després d’aquests anys de crisis, contenció necessària en el creixement i l’aparició de nous governs urbans, ens proposem reflexionar d’una manera crítica però sempre constructiva sobre l’actualitat del nostre territori i difondre bones pràctiques en matèria d’urbanisme, paisatge i espai públic.

Seguix-nos a Facebook